УКР

Христина Соловій

19 грудня 2017 | 20:00

Про подію

Ексклюзивний концерт Христини Соловій у Києві

Вас зачаровує неповторний спів Христини Соловій? Мрієте почути її вживу? Приходьте 19 грудня о 20.00 в Caribbean Club на зустріч з унікальною укрїанською вокалісткою, яка підкорила своїм голосом і шармом всю країну.

Мелодійне рандеву

У час, коли на місто опуститься сутінь зимової ночі, коли у світлі ліхтарів виблискуватиме сніг, коли всі з нетерпінням очікуватимуть на диво, у київському Caribbean Club буде тепло і затишно. Лише для Вас тут пануватиме особлива атмосфера романтики та звучатиме магічна мелодія почуттів у виконанні незрівнянної Христини Соловій. Влаштуйте небайдужим Вам людям чудове свято! Знайдіть час для того, аби вповні насолодитись гармонією автентики й сучасності, поєднаних у чуттєвій мелодійності звучання ніжного голосу Христини Соловій!

Магнетичний вогонь таланту Христини Соловій здатен розбурхати цілий вулкан емоцій

Така тендітна і водночас така сильна духом співачка вдихнула нове життя в народну музику, представивши Україні та світові унікальні автентичні лемківські пісні. Пристрасне й проникливе виконання не лише фолкових, а й власних авторських творів Христини Соловій настільки вражає, що викликає в захопленої публіки потужну хвилю яскравих емоцій. Вокалістка володіє справжнім даром – вмінням так ніжно й натхненно і водночас щиро та душевно передати всю глибинну філософію народної мудрості. І це закономірно, адже її голос йде від серця, а в кожному її слові – справжність.

«Коли я закохана – мій голос звучить краще» - Христина Соловій

Зима - час романтичних побачень, теплих обіймів і чуттєвої музики. А ще… це одна з найулюбленіших пір року Христини Соловій і саме той час, коли звучання її неповторного голосу має особливу енергетику, а пісні – наповнюються теплом і щемом. Хочете розділити свої найкращі спогади про мелодійну романтику зими з неперевершеною Христиною Соловій? Відвідайте її концерт у Києві!

Зробіть романтичний сюрприз своїм коханим і близьким людям!

Подаруйте їм квитки на чарівний вечір і незабутню зустріч із прекрасною Христиною Соловій! Купити білети на концерт Христини Соловій у Києві Ви можете онлайн чи в касах столиці. Якщо Ви досі зволікаєте з прийняттям рішення, то покваптесь! Не пропустіть ексклюзивний концерт Христини Соловій у Caribbean Club!

Купивши квиток уже зараз, Ви гарантовано отримаєте перепустку у світ справжньої насолоди, сповненої якісною душевною музикою, здатною надихати й дарувати незабутні враження та хвилюючі моменти цілковитого естетичного задоволення.

Готові до музичних несподіванок? Придбайте квитки – і вже зовсім скоро Ви дізнаєтесь, який сюрприз приготувала Христина Соловій для жителів і гостей столиці!

Рекомендуємо